O şcoală curată, un oraş curat!

ScapĂ DE DEȘEURI GRATUIT!


Înscrie-Ți instituția ta în acțiunea Școli ECO ACUM!

Înscrie-te GRATUIT!

 

Campanie adresată institutiilor de învățământ pentru debarasarea GRATUITĂ a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice!


Contactează-ne la: numărul de telefon 060 121 112 sau completeaza formularul de mai sus, cu solicitarea de preluare GRATUITĂ a deșeurilor și acestea vor fi ridicate de la sediul sau depozitul Dumneavoastră, cu întocmirea tuturor documentelor care să ateste faptul că prin participarea la acestă campanie, ați îndeplinit obligaţiile legale și morale de gestionare a deşeurilor electrice și electronice.

Câteva cuvinte despre noi

MoldRec are ca obiectiv promovarea culturii de reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in Republica Moldova!

Ce reciclam?

Masini de spalat, televizoare, computere, monitoare, imprimante, frigidere, aparate de aer conditionat, fotocopiatoare, aspiratoare, cuptoare cu microunde, chiar si lanterne, becuri, baterii, adica orice chestie prin care trece curent electric.
Te gandesti la ceva mai special? Contacteaza-ne!

 

Ce nu reciclam?

Substante chimice, explozivi, azbest, deseuri biologice, uleiuri, petrol, lacuri si vopseluri, deseuri animaliere, deseuri menajere, tuburi de spray, substante toxice sau radioactive, software invechit, poze in care nu arati bine, ziua de ieri...
Daca nu esti sigur, mai bine ne contactezi.

 

De ce noi?

  • E SIMPLU!

    Nu trebuie decit sa ne transmiteti datele Dvs. si lista cu deseurile electrice iar noi va vom contacta pentru a programa colectarea. Cel mai simplu e sa completati formularul de mai sus.

  • E GRATUIT!

    Da, chiar asa. Este gratuit! Ne straduim sa oferim in continuare servicii de colectare deseuri electrice cit mai prompt si desigur GRATUIT. Daca va place ce facem, ne puteti rasplati cu un Like sau share pe Facebook:)

  • E SIGUR!

    Aveti certitudinea ca ati predat deseurile unei societati autorizate, care chiar stie ce sa faca cu ele.

  • E RAPID!

    In medie onoram comenzile de colectare in mai putin de 48h. Deseori le preluam in doar citeva ore. Daca doriti sa le predati Dvs. personal, trebuie doar sa ne contactati pentru detalii.

image

De ce sa reciclam?

Vedeți mai jos câteva dintre motivele pentru care este obligatoriu ca reciclarea să devină un obicei, depăşind stadiul unui subiect de conversaţie la modă.

Pentru ca suntem responsabili pentru deseurile produse!

Fiecare dintre noi este responsabil pentru deşeurile pe care le produce. Nu putem arunca orice, oriunde, indiferenţi la ce lăsăm în urmă şi la efectele dezastruoase pe care deşeurile le au asupra mediului în care trăim. Ne dorim cu toţii oraşe, străzi, drumuri mai bune şi mai curate. Este momentul ca fiecare dintre noi să facă ceva în acest sens.

Pentru ca e ilegal!

Reciclarea înseamnă respect pentru lege şi pentru noi înşine. Legislaţia ne obligă să reciclăm pentru a reduce efectele poluării, însă dincolo de obligativitatea aceasta, trebuie să ştim că natura are o capacitate limitată de preluare a deşeurilor noastre.

Pentru ca trebuie sa protejam mediul in care traim.!

Fiecare copil are dreptul să respire aer curat, să se plimbe prin parcuri şi păduri curate, să se joace în spaţii îngrijite şi să crească într-un mediu sănătos, iar noi adulţii suntem responsabili să le asigurăm aceste condiţii.

Pentru ca putem obtine materie prima secundara!

Deşeurile capătă valoare atunci când sunt reciclate corect. Dezasamblate şi tratate conform standardelor de mediu, deşeurile devin materie primă secundară. Acest lucru înseamnă că resursele naturale sunt folosite eficient.

Pentru ca sunt toxice!

Deşeurile de echipamentele electrice şi electronice pot avea în componenţa lor substante periculoase care, eliberate în aer, apă sau sol au efecte dăunătoare, pe termen lung, asupra hranei noastre, a apei pe care o bem sau a aerului pe care îl respirăm.

Pentru ca reciclarea contribuie la ridicarea economiei

Reciclarea este producția de bunuri și mărfuri, dar într-un mod foarte rentabil. Reducerea costurilor de producție prin evitarea costurilor de extracție a resurselor naturale, de eliminare a deșeurilor, conservarea energiei și ca urmare crearea de mai multe locuri de muncă și oportunități de angajare, contribuind în ansamblu la o economie eficientă și stabilă.

Parteneri:

Ministerul Educației și Ministerul Mediului al Republicii Moldova

E SIMPLU si GRATUIT!

Ne contactezi telefonic sau prin formular, ne spui ce obiecte ai de reciclat si stabilim impreuna cand vrei sa venim sa preluam deseurile.

Inregistreaza-te